Йобнута наука

От сижу я на роботі,
жую гумку бля у роті,
скука страшна, спору нет,
може зробе хтось мінет?
Та такий, щоб аж вспотів,
до носків щоб аж взопрів...
Є одна, зовуть Горпина,
рожа, наче в біса сина.
Що ж робити? Що, дрочить?
Бо ***ка вже стерчить...
Підійшов, за бок обняв,
ніжно за долоню взяв,
до ***ки притулив,
вмить оргазм бля получив.
А вона, без задньой мислі,
раз, і *** бля мій затисла у своїх бля у зубах,
тут схопив меня той страх,
що любого чоловіка вмить розтроще на піввіка...
Я її з ноги у скроню...взяв свій *** бля у долоню,
із її бля із зубів...голову їй ще розбив,
щоб наука їй була не робить такі діла...

А мені наука буде, чим давать комусь у рот,
де бля зуби як в акули - краще йди і подрочи.
Бо з такої процедури кайфу мало...малиши...


Рецензии