Коханому
У обіймах божеволію щоночі.
Кожен крок – це крок до тебе, мій єдиний,
Я дарую тобі серця половину.
Я дарую тобі всі ранкові зорі,
Що на небі й ті, що тануть в морі,
Пелюстки троянд і подих вітру,
Та яскраву осені палітру.
Забирай що хочеш, мій коханий,
Я навік твоєю тінню стану,
Буду сама лагідна й привітна.
Та,нажаль, тобі це не потрібно.
Свидетельство о публикации №109042506825
Вирш намалювала дуже добре!
Ростислав
Ростислав Овен -Любомира 05.05.2009 12:26 Заявить о нарушении