Слова

Летять в неосяжність безмежні, крилаті,
Красиві, закохані, ніжні й завзяті,
Нічною годиною линуть в безодню
Гарячі слова й одночасно…  холодні.

Від серця? – не знаю. Не можу я знати
Від слів тих  сміятись чи тихо зітхати,
боятись слова ті, словам тим радіти,
Чи просто від слів тих жаданих зомліти.

Нічною годиною линуть в безодню
Гарячі слова й одночасно  холодні.
Та тільки розтане щаслива година
Слова твої вже не до мене полинуть.


Рецензии