hаястан

hаястанн цовиц цов эр,
Шат мец эр hаястанн,
Болор hайерн у воч hайерн эин айнтех апрум:

Байц дардц дар, тарец тари,
Чншвелов у пьокраналов,
Шат пьокрацав hаястанн,
Узецин вор hайн апрер тангаранум,
Иск hима hайи апрац техн э тангаран дарцел.


Рецензии