рождественский рэп

Мы – три восточных короля,
и на машинах – вуаля!-
мы едем сами,
гудя гудками
во славу Спасителя!

(по К. Хопкинс)

We three kings of Orient are
One in a taxi, one in a car,
One on his scooter,tooting his hooter,
Following yonder Star


на мотив:
We three kings of Orient are
Bearing gifts we traverse afar
Field and fountain, moor and mountain
Following yonder star


Рецензии