Летять роки

(Дiалог душi i духа)

Летять роки, як лебеді у вирі,
Життя іде, його не зупинить.
Прийми вітання наші щирі,
Ще до ста років зичимо прожить.

Якi роки, про що тут мова?
Тебе завжди любив, чекаю...
I ти прийшла, i я гадаю,-
Що далi? В головi - полова...

Хай будуть поруч віра і надія,
Як два крила, що впасти не дадуть.
І сам Господь по милості наділить
Ще довгих літ, щасливу світлу путь.

I тiло все тремтить, щось хоче,
А мiй язик мовчить заклятий.
А бачити тебе я радий,
I бог пiдтвердити це може.

I ось насилу, щось белькочу:
Що день сьогоднi гарний дуже,
Повисихають всi калюжi.
А що люблю, сказать не можу...


Рецензии