Обжора бля...

Все! Піздец мені рібята!
З’їв я плитку шоколаду,
закусив її мівіной,
та догнався осетріной,
все запив я молоком,
та побіг хутчіш у дом,
бо така ***ня малята,
буде чуствую засада...
Буде чуствую піздец...!
Коли з’ім ще й холодец...!

(Риспект хохляцкому суржику;)


Рецензии
Офигенный смайлег!

Николай Кирпич   23.04.2009 18:17     Заявить о нарушении
Спасибо спасибо!))))

Тип Аморальный   23.04.2009 20:36   Заявить о нарушении