Нас тоже нет... украинская и русская версия

Ти чуєш,як усе іде до тиши?                Ты слышишь, как все исчезает в тишину?
Як зупиняється й руйнується весь світ?           Как, разрушаясь, стопориться мир?
Коли від слів вже набагато гірше,                Когда от боли слов не разберу. -
А від мовчання мов на серці лід...                Своим молчаньем ты меня убил.

Ти чуєш це? - Це свіжий подих вітру.               Давно не слышишь ласковых ветров,
Ти бачиш це? - Це світ навколо нас.               Давно не видишь мира силуэт.
Чи знаєшь те, що сліз майже не видно?             Уже нет слез и нет обид,нет слов...
Чи знаєшь, що нема уже і нас?                А знаешь, ведь нас тоже уже нет...


Рецензии