Iванова наука

Чому життя така падлюка,
такая bl'adська подла штука,
така ж скотіна западло?
Отак би дать життю в їбло...
Лежав i причитав Iван,
бо був бля п’яний в драбадан,
не просихав вже треті сутки,
коли бля вийшов од Мішутки,
від корефана від свого.
Навіщо дав йому в табло?
Навіщо заподіяв гріх?
Питання мучало,
крутилось, у божевільній голові,
але, на мить призупинилось,
перетворившись в коноплі.
«КонОплі повертають розум», -
сказав колись Івану дід,
не був в житті він підарасом,
але прожив до ста аж літ...
Зробив затяжку із піпетки,
яка діжурною була...і....ось...
он п’яні малолетки, які хотіли pyzdи дать,
он небо, зорі, вечір дивний,
дівчата мимо шелестять…
В мозгах є драйв,є тяга к жизні...
Але ж болить щось дуже так!
Коли в очах було залито,
то підійшов якийсь мудак
і, трахнув Ваню прям у сраку,
аж навпіл репнуло очко.
Відрізав би йому кабаку,та де ж ловить цього huyло?

Отож наука буде Вані-не треба щастя ждать в стакані.
А якщо хочеш від землі ти відірватись десь увись - то краще шкварь ти коноплІ та нінакого не дивись...


Рецензии
Потрясно! Напомнило "Принца Датского" Леся Поддеревянского. Украинский с матом - чудная штука!

Николай Кирпич   23.04.2009 14:45     Заявить о нарушении
Спасибо Николай...ждите следующих вещей, которые буду сливать сюда постепенно. Удачи Вам!

Тип Аморальный   23.04.2009 15:33   Заявить о нарушении