Подивись у дитячii очi

Подивись у дитячії очі:
Так глибокі й так дивні вони:
Те темніше, ніж небо у ночі,
Те горять як казкові вогні

Подивись із щирою любов'ю
Не знайдеш таке щастя ніде,
Окрім як у цих очах чудових,
В милих очах, що люблять тебе.


Рецензии
У дитячих очах можна побачити частинку неба...Гарно написано,молодець!:)

З повагою,

Алёна Губина   16.07.2009 22:27     Заявить о нарушении