Скажiть, чого я так бажаю

Скажіть, чого я так бажаю,
Чом б’ється серденько моє?
Чому спокою я не знаю,
Й дивлюсь на небо голубе?

Чому я завжди у зажурі,
Де кольорові мої сни?
Ті дні безпечні вже минули,
І знов не вернуться вони.

Але сумую не за ними,
Були, не були – все одно!
У мене тепер інші мрії:
Майбутнє бачу у вікно.

І там зійде зоря чарівна,
Й на небі я її знайду.
В північний край до цього світла
За тою зіркою піду…


Рецензии