Не кажи даремно, що цього не буде

Не кажи даремно, що цього не буде,
На усі сумніви лиш відповідь «Вір!»
Вічність нас зустріне, небо не забуде,
А будемо самі наче світло зір.

У чарівну нічку будемо з тобою,
Понад лісом темним місяць нам зійде,
Блискатимуть лани срібною росою,
Геть з очей коханих журбота зникне.

І мені всміхнешся, моя королівно,
Сяятимуть зорі, кликатимуть нас.
Тоді зрозумієш, наречена дивна,
Що прийшов нарешті й наш безхмарний час.


Рецензии
Гарно написано...І справді,ніколи не треба втрачати надії,навіть коли думаєш,що все вже втрачено...Дякую за вірш,натхнення вам!
З повагою,Оксанка.

Оксана Стеценко   05.08.2009 23:56     Заявить о нарушении