4-стишия

(2007)
Why have we got this life? For what?
Is that for getting hurt?
Is that for wasting time we've got?
Or taking pleasure we have not?

***
Asking a question once again
Do you all need so many gold?
Please, people, begging, think again
For what? And one more time, for what!?

(2008)
And when I close my eyes
I see it all in blinding lights
And I can’t stare at you too long
So I turn back… I’m better gone…

(2008)
You wanna fight? Then I will fight
I’ll show you who I am inside
Don’t think so lame, not gonna fall
I’m stronger and I’ll break this wall

(2008)
Пришла весна. Пора любви.
И вот уже влюбилась ты.
А я гадаю. Может зря..
Ну почему же не в меня?!

(2009)
Жаль... Жаль сколько будет угодно.
Хоть в сердце жаль... Мне все равно.
Жаль... Но мне больше не больно.
Не чувствую я ничего...


Рецензии