Для тебе

Безмежна посмішка осяяна весною
Порив нестримний радісних очей
Мед твоїх губ... рікою неземною
Тече в безодні стомлених ночей

Твої слова, думки, всі твої мрії
Твоє кохання - ніжне, чарівне
Воно дає, дає мені надію
Що біль пройде і смуток нас мине

І довго, вічно, палко, до нестями
Ти посміхатись будеш уві сні
А твої очі, зрощені вітрами
Назавжди віддадуть себе весні...


Рецензии