Любимой

Этим стихотворением я хочу начать цикл публикаций на моем родном, украинском языке. Почему этим? Наверное потому что оно для меня самое дорогое... Спасибо всем, кто проявит интерес к нему

Коханій

Ти стояла на сонці. Красива як небо
Розчинивши його в глибоченних очах
Я дивився, любив, мені більше не треба
Я і небо і сонце покинув у снах

Ти всміхалась. І вітер на мить зупинився
Ще на мить… і застиг, відлетіти не зміг
Він в полоні твоїх ніжних губ опинився
Назавжди захотів він лиш твій чути сміх

Ти любила. Когось, не мене, не важливо
І коханням твоїм розквітала земля
Ти ж стояла на сонці, творила ти диво
Вітер видихнув тихо і сумно як я…


Рецензии