Спогад
Лелеки повернулися додому,
Земля приготувалась до родин,
Вiддавши нiжнiсть сонцю золотому.
А в Українi вишнi одяглись
У бiлоснiжнi сукнi до весiлля.
Тому, хто це спостерiгав колись,
Мiстечко пригадалось в білих хвилях.
А в Українi яблунь бiлий цвiт
Немов би марево, немов сторiнка казки
З дитячих давнiх безтурботних лiт,
Пронизаних яскравим сонцем наскрiзь.
А в Українi зараз бiлий колiр
Iз жовтим i блакитним суперечить.
Зимовий смуток забувай поволi,
Хоч бiлим також був i снiг, до речi.
Нас в Україні верби вірно ждуть,
В дитинство й юність пролягає шлях…
А роки – хай собi тихесенько iдуть,
Бо маємо продовження в синах.
Свидетельство о публикации №109042106839
Але до тебе лину я-
Своею думкою сумною,
Моя душа живе з тобою
Вкраїно-Матiнко моя.
Дякую Вам за чудовий вiрш.Буде час-запрошую Вас до себе,на свою сторiнку. З повагою!!!!Лариса!!!.
Лариса Довбета 24.04.2009 20:26 Заявить о нарушении
С уважением и теплом,
Валентина Яроцкая 24.04.2009 21:44 Заявить о нарушении