Твiй голос

Голос твій – єдина відрада
У часи смутку, зруйнованих мрій…
Приводить у душу він свято,
Цей голос – найбільша відрада мені.

Сказане слово його чародійне:
Воно зігріває узимку мене.
Треба почути мені голос ніжний
І кожне нещастя одразу мине.

Твій голос зруйнує каміння,
Що на серці зрадливо лежить.
І відчую я силу кохання,
Що диким струмом по тілу біжить.

Твій голос для мене не згасне ніколи,
Буде чутно крізь сотні віків
Почуття, що записані в ноти,
Бо твій голос єдиний такий.


Рецензии