1мпульси в1дчутт1в
так затишно в твоїй руці,
а щастя пульсує в скронях,
цілунок цвіте на щоці...
***
ця ніжність твоя чудова,
така неймовірна на дотик!
я серцем уже не хвора -
згадала любові ноти.
***
цілуй мене пристрастно й тихо, -
розтане в тобі самота...
здійнявсь почуттів моїх вихор:
у тебе солодкі вуста.
Свидетельство о публикации №109042102876