натом1сть
а я тобі любий натомість
життя почуттями фарбую.
і хвору свою підсвідомість
тобою щоденно лікую.
всі кажуть..., я ж вірю у диво.
всі кажуть - любові не знати.
а я біля тебе, мов квітка,
у ніжності рясно цвіту -
любов, що трапляється зрідка,
у осінь прийшла золоту.
над нею - Заступниця Мати.
Свидетельство о публикации №109042102655