Я утро начинаю с Susan Boyle

Я утро начинаю с Susan Boyle
I dream a dream in time gone by
Всё рвётся вверх,к себе на волю,
Там превращая morning в рай.
Then hope is high and life worth living
The crisis come away to dyi
I still in sight of God My giving
The river's tears stop to cry...


Рецензии