Радикулит

/ Малограмотные  пробы  родного  языка /


Залишилось  це  зi  мною —
простудився  де-небудь.
Занедужив  я  спиною,
та  нi  перднуть, нi  дихнуть!

Не  ворошусь  на  перинi,
аж  отерпло, нибiтъ, все.
Триче  на  день, як  скотинi,
жiнка  йiсти, пить  несе.

Ото  ж  маеця  небога
I  про  себе  щось  бурчить:
"Як  вiдмiдь  той  у  берлогi,
завалився  та  й  лежить!

У людей, коли  хвороба,
аппетиту  не  бува,
а  у  цього, бачь, утроба –
тiльке  яiсти  подавай!"

Ледвi-ледвi  з  матюхами,
повернувся  на  живiт.
Мовлю  жiнкi: " Ты  б  руками
чiм  потерла  рикулiт."

"От  чi  бачiли  вражину!"
знов  розсердилась  вона.
З  серця  плюнула  на  спину
та  долонню  розтера.

Пiсля  того  я  полежав,
Мабудь  час, а  може  два.
Чую  воруха  одержав,
вiдпустила  вже  спина!

Так  без  лiкарьской  турботы
встав  я  з  кровати   зовсiм.
Повернувся  до  роботы
И  тепер  кажу  усiм:

Коли  схопишь  ревматiзма,
або  встромитця  спина,
чоловiку  преполiзна
жiнки  лютоi  шлюна.


Рецензии
Який жах!
Вам треба мазь "Диклофенак-натрію"!

Яна-Мария Кушнерова   21.04.2009 21:13     Заявить о нарушении
Спасибо за участие, но отцу уже 10 лет как нiчого не треба.

Поволоцкий Михаил Кузьмич   22.04.2009 00:02   Заявить о нарушении