Пасхальное

По Пасхальному канону


"Ныне вся исполнишася света,
небо и земля, и преисподняя..."
Воскресению Христову вместе
Поклонимся, людие, сегодня!

Воскресение Христово ныне
Победило смерть и ада жало.
Мы друг друга радостью обымем!
Пасха! Жизни вечныя начало!

Пасха велия! Священнейшая Пасха!
Вся земля да славит Жизнодавца!
Ангели поют и человецы:
Днесь воистину Христос воскресе!


Рецензии