Зимовий ранок

Стоять дерева біля хатки.
Ще чути нам пташиний спів.
Я довго слухав їхні сварки,
Але таки не зрозумів.

Дивлюся у віконце – там сонце сіяє,
Бо хмарОк на небі пів дня, як немає.
Пухнастенький сніг на земельці лежить.
Я в серці ловлю  свіженьку цю  мить.

Виходжу на вулицю, рукавички вдягаю,
І шарф надягнути не забуваю.
І ось, все що треба надів,
Як маму свою на порозі зустрів.


Рецензии