Я падаю зi сльозами вниз. Надихнув Океан Ельзи

Я падаю зі сльозами вниз
Щоб у темряві щось знайти
Все візьми, прошу, візьми,
Так страшно падати, злови
І неси, кудись віднеси

Закриваю очі, лиш тебе відчуваю
Ми вільні, все, що хочеш,
Якого тобі чаю?

Скажи мені, все розкажи,
Лети зі мною, тільки лети
Тримай за руки чи відпусти
Свобода, ти можеш, навіть без слів
Лише будь, будь, лише ти і

Закриваю очі, лиш тебе відчуваю
Ми вільні, все хочу, тебе хочу,
Не знаю...

Даруй мені життя і вбивай
Зі мною безсило згасай
в безмежній темряві щастя літай
Зі мною від болю палай
Я люблю тебе, ми - наш рай

Закриваю очі, лиш тебе відчуваю,
Лише тебе без краю,
Ти без краю...


14.04.09.


Рецензии