Герой heavy metal

На дереві кишки зловісно висять,
Ходити тут страшно, про це знає всяк.
Дракон тут живе бородатий, жахливий,
До сексу з Принцесою дуже примхливий.

Аж тут під"їзджає Герой HEAVY METAL
І зараз дракону влаштує він BEATTLE
З "Харлея" блискучого злазить повільно,
Забрати Принцесу він хоче невільну.

І меч витягає з безодні кишені.
Штани ті від сонця вже як печені.
Тож вогнище з пащі Дракона безсиле.
Залишилось дати мечу трішки сили.

Упала Драконова бошка додолу,
Принцеса наразі вилазить з під столу,
Замучена, злякана, трахнута врешті.
Зустріла Героя: "Мужчина?! Нарешті!"

"Чувіха, не квапся! Спокійніше будь!
Спочатку пивка я хотів би пийнуть."
Трішки пива два літри напився
Над нагою Принцесою тоді він схилився.

Після діла срамного, пивка знову влив.
На "Харлей" він до себе Принцесу всадив.
Гаркнули гучно двигун і колеса -
Навіки щаслива з Героєм Принцеса.

(17.04.2009)


Рецензии