Я счастлив

I imagine you right near me,
I take your hand, I’m stepping carefully.
The day is dull, it’s raining so hard.
We’re sitting in a silent little yard.

Oh, I imagine that so many times,
While walking through my dreams with shining rime.
And only this thought is living in my head,
Just looking in your eyes, so wonderful and sad.

The rain is pouring through the gloomy sky.
It’s sparkling bright, it’s saying: “you are mine”.
You’re smiling, keeping silent, and I –
I dream of flying with you so high.
 
***            
Now I can say without any doubt,
The sun is shining through a rainy cloud,
And you are mine, and I belong to you.
It’s wonderful to think that it is true.


Я СЧАСТЛИВ - ДЕНЬ ПРОВЕЛ С ТОБОЮ,
ТВОЙ ВЗГЛЯД И ЗАПАХ ОЩУЩАЛ ВОЛОС,
МНЕ ЭТА ВСТРЕЧА ПОСЛАНА СУДЬБОЮ,
ИЗ БЕЛОСНЕЖНЫХ ТЕХ ЕЕ ПОЛОС!

НЕ ПОМЕШАЛ НАМ ХОЛОД, НЕПОГОДА,
НЕ ЗАМЕЧАЛ Я ВЕТЕР, СЛЯКОТЬ, ДОЖДЬ,
БЫЛА В ТОТ ДЕНЬ СО МНОЙ МОЯ СВОБОДА,
ПЕЧАЛЬ, НАДЕЖДА, РАДОСТЬ И ЛЮБОВЬ.

ТВОИ ГЛАЗА МЕРЦАЛИ ЯРКИМ СВЕТОМ,
А ГОЛОС БЫЛ ШИРОКОЮ РЕКОЙ,
В НЕЙ РАСТВОРИТЬСЯ МНЕ ХОТЕЛОСЬ БЕЗ ОСТАТКА,
И УТОНУВ, УПЛЫТЬ ВМЕСТЕ С ТОБОЙ!

27.05.2004


Рецензии
Побольше тебе таких счастливых стихов!!!! Очень здорово написано.
С уважением Л.А.

Людмила Копцева   02.03.2010 09:28     Заявить о нарушении
Спасибо! Строки были написаны, что называется на гребне волны.

Алексей Александрович Борозняк   02.03.2010 10:45   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.