Ос нь

***
Осінь на дворі,
Дощ знов паде.
Холод навколо.
Трава не росте.

Ми йдемо в школу.
Сонце встає.
Свіжість ранкову
Сирість несе.

Вітер дує,
Листя паде,
Двірник працює
Сміття грибе.

І все у сні.
І все німе.
Короткі дні,
Що радує тебе?


Рецензии