Про депутат в

Емоції, емоції вони повсюди.
В політиці їх повно теж,
Коли політик наш звертається до люду,
То я не бачу емоційних меж.

Бо кожен злочин, що вони вчинили,
Або закон несправедливий прийняли,
Звертаючись до нас народу,
Вони емоціями скрили.

Говорячи, що то емоції,
Емоції у всьому винні,
Вони нам брешуть,
Брешуть Україні.

Хто так говорить - той наш ворог,
Хто проти них – той наш герой.
Якщо боротись будемо за правду,
То лопне політичний геморой.


Рецензии