Я хочу

Я хочу ездить на криля  времени
к горизонты,незнакомых  высоких
с тобою две звезды одновременно
воспламеняемся в костры далеких...

Я хочу солнышко в небо поцеловать
в лучей его даже самая я сгореть...
Я хочу маленьких семена поливать
с поток небесных высоты и обнимать...

Люди мира я хочу сердцем подарить,
то что другой человек их не дарил!
Рассвет весною в души,в крови закат
Разве смысл мое послание ты открыл?

...

Аз искам

Аз искам да пътувам във времето
към хоризонта ведър и висок!
Да се взривим две звезди едновременно!
по вените ни да протича ток!

Аз искам да целуна слънцето,
в лъчите му дори да изгоря!
Аз искам да полея зрънцето
с потока на небесната заря!

Аз искам да раздам на другите,
това, което друг не им е дал!
Когато се разцъфват теменугите...
Ти смисълът едва ли си разбрал?


Рецензии