***

Сидиш за столом, просиш в Бога поради
Слова за словами, думок канонада
Великі забуті, покинуті, сиві
Вони, мабуть, теж в Бога дещо просили

А знаєш, ти правий, мабуть, більше інших
Ось що я наприклад? Пишу тобі віршик
А ти у цей час вимагаєш у неба
Щоб люди уверх позирали на тебе

Цінуєш не друзів, а миті яскраві
Ти згоден на все, щоб отримати славу
А я не така, я не хочу такого
Тому я пишу, а ти лаєшся з Богом.


Рецензии