ненавижА

Я тебе ненавиджу. Ти краще повір
Ти за сімома замками. Лютий звір
В тебе замість шкіри мідна броня
Всі твої слова цілковита фігня.


Ти знімаєш в порно малих дівчат
І найкраще кіно - триклятий Борат
І думки у тебе пародія й глум
Ненавиджу. Und warum?


Я тебе ненавиджу. Це чиста лють.
Мені навіть важко тебе забуть.
Бо ти в*ївся в пам*ять як омела
Ти б краще пішов. Я тебе прокляла

Незелені очі й коса неруда.
Та все ж я відьма. Чи вже не так?
Кляну тебе на чім світ стоїть.
Я щиро ненавиджу. Тебе й цю мить


Рецензии