Вже знають - без решти не вилити

Вже знають - без решти не вилити,
Остання краплина на келиху.
Алкоголь розмиває звилини,
Як хвиля, торкаючись берега.
Не здивують тумани в пам`яті -
Один біс усім, хто приречений
Споглядати сліди на камені
Власних ніг, утомлених втечею.

2007 р.


Рецензии