Укр. 1

Хто зрозуміє закохану?
Той лиш, хто сам кохав.
Хто, наче пташку сполохану,
Серце в долонях тримав.

Той, хто страждав і надіявся,
Той, хто тужив і радів,
Той, хто відкрити насмілився
Силу своїх почуттів.

Той, хто ночами безсонними
Букву до букви складав,
Той, хто очами бездонними
Марив і щастя чекав.

Той, хто вмирав, сподіваючись –
Скоро розлука мине;
Хто віддавав, не вагаючись, -
Той зрозуміє мене.


Рецензии
Мое серце колотае, коло тебе воно тае.

Александр Шустов   10.04.2009 21:17     Заявить о нарушении
))) Мерси.)))

Оксана Левенец   10.04.2009 21:19   Заявить о нарушении