Бути вiрним

Єдиний друг - уявний Бог...
А далі -
Пси врешті-решт помирають,
Дотягуючи хребти,
Майже четвертовані шматками криги,
До нелогічного фіналу.

А їх було багато,
Як спогадів!..

А десь, можливо, день.
А десь, можливо, друзі...

В обох нерухаються вуха,
І невідомо,
Хто чиє почує скавуління.
І все ж від ворогів
Вони тікатимуть разом,
По черзі ховаючи свою четвертовану
                душу
Один в іншого
За пазухою.


2002


Рецензии
Дуже змістовно, Олександре.

Елизавета Горбачевская   12.03.2010 17:06     Заявить о нарушении
дуже лаконічний відгук, Єлизавето.
дякую!

Александр Васильевич Бойко   12.03.2010 17:29   Заявить о нарушении