Гудзик

Я ґудзик загубила
В траві високій, трішечки прим’ятій.
Такий яскраво-синій,
Ромашкою він пахне, любистком, хмелем, м’ятою…

Він з блузи відлетів,
Яка спадала з пліч моїх вітрилом,
А як підкралась ніч –
Була і ковдрою, і всім, що ми хотіли.

А зранку – не знайти.
Не застібнути блузи. Хай тріпоче вітер…
Ми ґудзиком отим
Засіяли траву блакитним ніжним цвітом...

08\04\2009


Рецензии