Поетам Укра ни, присвячу ться

О ,Ви поети,я вас розумію
І Ви письменники ,я з вами за одно,
Я хочу битися за рідну Україну
На віки вічні скоренити зло

За те що ви писали голу правду,
За те що ви боролись до крові
Прийміть велику вдячність і пошану,
За те що ви змогли й перемогли!!!

Що ви не зрадили своєму краю,
До смерті до кінця були вірні,
Ви прагнули так до земного раю
Про це співали ваші твори та вірші.

О ,Україно!!! Прокидайся!
Розплющуй очі та вставай,
З колін сміливо піднімайся
Не стій на місті ,вирушай.

Яка ж у тебе сильна воля,
Ти стільки бід перенесла
І не зламала тяжка доля
Тебе ще вище піднесла!

І серце доти биться буде,
Доки у тебе є сини -
Твої ходатаї народу,
Твої поети видатні!!!

О ви поети!!! Вихованці неба!
Я в Україну вірю як і ви,
Я вірю що прийде її година -
Година радості й любові на землі!!!

май 2003г.


Рецензии