***
Тільки позитивно без печалі,
В прірві
........................замирати
люди так давно почали.
Давайте заспіваєм
Без правди і усміхнено-фальшиво,
Ми життя
........................так граєм,
щоб здаватися щасливим.
Давайте поговорим
Сам на сам, без зайвих свідків,
Ми так ховаєм
........................наше горе,
що його за кілометри видно...
Свидетельство о публикации №109040900357
Дуже гарний вірш!
Владимир Лысяк 10.04.2009 10:11 Заявить о нарушении
дякую! мені дуже приємно, що завітали до мене!
З повагою, Оля.
Ольга Стужная 10.04.2009 10:28 Заявить о нарушении