Ж ноче щастя

Неначе божевільна із завзяттям
Я зношу подумки увесь той хмиз,
Який є щастям, чи то є прокляттям
Мого життя, його най справжній  зміст.

В рожевих відблисках того багаття 
Скакають миті прожитих років:
Зів’яв із димом болю чорний клапоть,
Луна як пісня сміх моїх синів.

А ось любов немов весняна злива,
Смарагди чарівних твоїх очей...
Хіба  не в них та незбагненна сила
Турботи Бога про своїх дітей?!

Жіночім щастям доля небо вкрила,
Веселкою в твоїх обіймах гра…
О Боже мій! То я ж така щаслива!
Тепло осяйне серце зігріва.


Рецензии