Куди под1лись д1воч1 коси?

Куди поділись
Дівочі коси?
Розчинились,
Як вранішні роси...
Тепер вже вітаєм
Ми зачіскі нові,
Хоча й пам'ятаєм
Ті коси чудові...
Колись добрі люди
Йшли на вечорниці,
А нині повсюди
Півголі сідниці.
Гарцюють у танці
Вже без "Черемшини",
Ніби в лихоманці
Не люди - машини...
Як димлять цигарки -
Дим сягає неба,
Круті іномарки -
Не розкіш - потреба!
З нами розлучились
Принади дівочі,
Невже лиш наснились
Ті коси дівочі?...

Автор Геннадій  Сівак.
23 жовтня 2003 року.
м. Вінниця.


Рецензии