Болюч спогади як ланцюги

Болючі спогади, як ланцюги,
Іще тягну ярмом поза спиною...
Та хай їм грець! Бодай би казани
Вони тримали в пеклі зі смолою!

До щастя линуть  всі мої думки,
Але вони, як коні норовисті,
Або стають відразу на дибки,
Чи навпаки  і зовсім ані з місця.

 Нехай сліди холодних кайданів
Лягли сріблястим інеєм  на скронях,
А щастя, дяка Богу, і тобі,
Мені вдалось знайти в твоїх долонях.


Рецензии