Коли скрипка плаче

Як тихо плаче скрипка, мамо...
Бо ж я вже йду від тебе
В життя доросле і жорстке, мамо.
Сльозою вмиюсь без потреби.
Мамо, рідна,біла лебедино,
Пригорни ж до серця ти свою
                дитину.
Слухай, нене, скрипку, що так
                плаче.
Витри сльози, що течуть
По личку, наче дощ,
Що йде, коли та скрипка плаче...


Рецензии
Необычайно нежно..

Галина Шериметьева   08.09.2010 22:02     Заявить о нарушении
На это произведение написано 16 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.