Все найжадан ше в тоб
Для мене стало божевіллям.
Давай з тобою заспіваєм
Про дивні ночі на Поділлі.
І я забуду дикий біль,
Коли в вікно загляне місяць.
Коли полинуть звідусіль
Чудові запахи Полісся.
Запросиш знову хоч на мить
Піти в заквітчані долини,
Ти чуєш, вітер там шумить,
Немов озера на Волині.
Вже й не потрібно ніжних слів,
Дощ все розкаже, все змалює.
Серед моїх весняних днів
Твоєї осені бракує.
Свидетельство о публикации №109040500983
Дождь все напишет...
Я слышу тоже шум этого ветра...
И запахи, как чары...
Красиво очень!
с теплом Ди...
Эн-Ди Дюфрейн 06.04.2009 02:12 Заявить о нарушении