Я напишу...
І зорі будуть свідками сього
Я напишу про те як я любила
І досі мабуть теплиться воно
Це відчуття без межі і без краю
Що серце зігріває в самоті
Я напишу про все, що я ховаю
Десь в закутках моєЇ хворої душі
Я напишу тобі про свої мрії
Про синє море, про дерева й квіти
Де сонця сяйвом був для мене ти
Про те що ще нікому не казала
Я напишу тобі про свої сни
Я присягнуся там своїм життям...
Хоча напевно вже й не треба...
Свидетельство о публикации №109040503833