Час забути - Збiрка - Краплi Всесвiту
та тремтіти свічкам,
в наготу одягнутися,
відректися від тям.
Ти згортаєшся звагою,
Ти вкладаєшся в ніч.
Губи зваблені спрагою
по кутки протиріч.
Називатись коханими,
жар ковтати трункий,
бути там, де прочанами
ходять грішно думки.
Ніч невкладено стелиться,
губи стискують кров.
Наче жорнами мелеться
потілесно любов.
12 Листопада 2006
Свидетельство о публикации №109040307769