***

Мені здається, що я помираю,
Але насправді нема нічого.
Хто знає, з якого я краю,
Хто знає, що хоч десь навколо,
Хто з кров*ю співає,
Коли на очах зникає
Кудись у вітер...
Щоб потім з неба крізь сито
Неначе борошно, білим
На сині квіти
Щоб з ними...
Горіти...


02.04.09.


Рецензии