В лабетах сосон

А світло сонця, подрібнивши вітру сплин
кидалося відродженням весни..
Здавалося – всі сни мої збуваються.
Здавалося,
що знову молодість –  повільно ранок плив ,
п'янкий  і тихий...
Вплітаючись у гіркувато-димний вірш...
Про те, як...
Насолодою світанку
сни осені пригрілися
в лабетах сосон,
та потім мерзлися
в дурманному серпанку...
Про те, як...
Крихкий  наст
нахрупав ритм новий,
жагу по бездоріжжю
...і проліскам в зеленому вбранні 
 галявини 
 мого
 самотнього дитинства ...


Рецензии
Файно, мені сподобалось,
Дякую за отриману насолоду.

Юрий Лазирко   01.05.2009 08:24     Заявить о нарушении
Благодарю Вас.

Ицхак Скородинский   06.05.2009 12:38   Заявить о нарушении