Згадка
Квітно сумує весна
Ти не приходиш у сни мої часто
Мариться пам’ять коханням смугастим
Хай хоч радіє вона
Ходить край місяця сон-опівнічник
Мляво рахує зірки
Слово мовчанням розгадано-вічним
Міряє сум і журбу (як комічно!)
Струшує думки в плітки
Завтра спросоння задихає радість
Трапляться серцю жнива
Серце напевно про тебе розкаже
(Може, забуде, а може, й одразу)
Як почуття ожива
3.09.2004
Свидетельство о публикации №109033108002
красиво і легко.
Всього найкращого. Радий знаьомству.
З повагою
Иван Дорош 27.05.2009 08:46 Заявить о нарушении