Чорна собака

Ти стоїш і бачиш, щось тече
Тече до тебе чорна собака
Ти стоїш і тримаєшся за свої ноги
Хочеш…
Втекти…
Ну боїшся…
Твої кістки ламає
Чорна собака
Очі вилазять на гарячі чорні хвости

Ноги тікають, разом з руками
Але кишки собака гризе

І чорна собака тебе поглинає
Ковтає зі сміхом
Вона не раз іще тут пройде


Рецензии