Х
Хвиля за хвилею
Хапається за хисткий пісок
Хвилина, мить – і холоне
Хай я не хочу бути вітром
Але хуртовина – це про мене.
Хист потрібно на все –
Навіть пізнавати характери
Ходиш щоразу по березі – і що?
Щезає потроху дійсність
І щелепи продукують уяву...
Ще?
Щоразу хочеться щезнути
І щільно заповнити щастям душу
Свидетельство о публикации №109033102444
Гарно!
Александр Васильевич Бойко 27.05.2009 16:59 Заявить о нарушении