Урок Петру

- Петрик йди учить уроки
- Я не хочу мамо.
Сонце гріє у віконце
хочу погуляти.
Дітвора гуляє в ладки,
я піду лічити.
- Добре йди та не на довго
треба і учитись
Вийшов Петрик до хлоп ят
В ладки погуляти
щоб у ладочки гулять
треба рахувати
Петрик розгубившись став
Слово не вимовляє
Тільки тихи два і пять
Ледь він промовляє
Вечір вже настав в селі
Дітвора гуляє
Тільки Петрик за столом
приклади рішає.


Этот стих я посвятила своему брату.Правда стихотворению уже 4 года.


Рецензии
Юля классный стих! Когда приедешь? ЖДУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Александрова Маша   07.04.2009 12:51     Заявить о нарушении